Член на Детективска колегия

Фирмени разследвания

Фирмените разследвания са детективска услуга в полза на фирми и са свързани с всякакви бизнес разследвания – проверки на лица кандидати за работа,проучване на лица и фирми (клиенти, съдружници, бизнес партньори и конкуренция),  консултации на фирми относно фирмена сигурност,разследване на измами, установяване и разследване на вътрешни  кражби, липси и лоупотреби, проревки на офиси и помещения за поставени скрити камери и подслушвателни устройства, събиране на информация по граждански и наказателни дела, проучване на фирми и обезпечаване на сгради и помещения с техническа апаратура.       


Детективска агенция „СТАР“ има опитни частни детективи в сферата на фирмените и корпоративните разследвания. Нашата детективска агенция разполага с необходимата техника за извършването на бързи и резултатни фирмени разследвания. Нашата агенция работи на територията на цялата страна – София, Пловдив, Варна , Бургас, Стара загора , Шумен, Хасково , Пазарджик, Благоеврад, Плевен, Русе и .т.н


Детективска агенция „СТАР“ предлага бързи ,качествени и достъпни решения на вашите фирмени случай и проблеми. Също така нашата детективска агенция предлага 100 % дискретност и ефективност във връзка с поставените задачи.

Проучване на лица и фирми
Проучване на лица и фирми
Нашите частни детективи извършват щателно проучване на обектите (съдружници, клиенти, бизнес партньори и конкуренция), установяне на техни връзки, платежоспособност, издирване на длъжници.
Повече
Разследване на измами
Разследване на измами
Детективска агенция „СТАР“  извършва услуги свързани с разследването на измами  независимо и паралено с органите на МВР. 
Повече
Проверка на офиси и помещения за поставени скрити камери и микрофони
Проверка на офиси и помещения за поставени скрити камери и микрофони
Детективска агенция „СТАР“ разполага с опитни частни детективи и необходимата техника за откриване на поставени скрити камери и подслушвателни устройства поставени от конкуренция или служители за тайно наблюдение в офиси ,помещения и автомобили.
Повече
Събиране на информация по наказателни и граждански дела
Събиране на информация по наказателни и граждански дела
Детективска агенция „СТАР“ извършва проучвания и събира информация за корпоративни и бизнес клиенти по наказатенли и граждаски дела с всички следтва позволени от закона. Установяване на алибита , имуществено състояние и връзки с други лица.
Повече
Проучване на фирми и конкуренция
Проучване на фирми и конкуренция
Детективска агенция „СТАР“ се занимава с събирането на информация относно всичко свързано с частни фирми и нелоялно конкуренция. Нашите частни детективи извършват 100 % дискретни и ефективни проучвания и събират информация за бизнес конкуренция и нелоялна конкуренция.
Повече