Член на Детективска колегия

За нас

Детективска агенция СТАР – Професионални детективски услуги

Детективка агенция СТАР е основана от Огнян Йорданов – бивши служител на МВР и в последствие Частен детектив.

Нашите служители – частни детектви са с богат професионални опит в сферата на детективските услуги . Всички извършвани детективски услуги се отличават с бързина ,точност, коректност , дискретност и висока резултатност. Детективска агенция СТАР използва всички средства позволени от закона и не нарушава закона на РБългария. Детективска агенция СТАР работи успешно с други детективски агенций и частни детективи на територията на РБългария и Европа.



 

Частните детективи от детективска агенция СТАР разполагат с богат автопарк и висококачествена техника ,която се използва при разследването на различните случаи.

Сфери на дейност и обхват

Детективска агенция СТАР извръшва качествени детективски услуги в сферата на частните разследвания / разкриване на изневери ,наблюдение на лица , разследване на кражби , издирване на лица,събиране на факти,издирване на биологични родители/  и фирмените разследвания /проверки на лица кандидати за работа , консултаций на фирми , разследване на измами, вътрешни кражби/.
 



Детективите от Детективска агенция СТАР работят на територията на София, Пловдив, Пазарджик, Варна , Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Благоевград .

Можете да се свържете с Частен детектив Огнян Йорданов от детективска агенция СТАР за безплатна консултация по вашият проблем.