Член на Детективска колегия

Разследване на криминални престъпления паралелно с органите на МВР

Разследване на криминални престъпления паралелно с органите на МВР

Детективска агенция „СТАР“ извършва детективски услуги свързани  разследването на криминални престъпления паралелно с органите на МВР. Детективска агенция „СТАР“ има опитни частни детективи , които са бивши служители на МВР. 

Ако прецените ,че имате нужда от нашите услуги нашата агенция може да се заеме с вашият случай и да започне разследване. Нашата цел е максимално да съберем  информация относно извършено престъпление, да установим очевидци и доказателства и да съдействаме за разкриването на престъплението. 

Нашите частни детективи  могат да извършат детайлно проучване на лице, неговото алиби, навици, криминално минало и т.н. Обадете ни се.


Детективска агенция „СТАР“ има опитни частни детективи в сферата на частните разследвания. Нашата детективска агенция разполага с необходимата техника за извършването на бързи и резултатни частни  разследвания. Нашата агенция работи на територията на цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Плевен , Русе и т.н.